Følg oss på sosiale medier


Vi brenner for å gi verdi for våre kunder og følgere gjennom sosiale medier. Følg oss for inspo, giveaway, rabattkoder, nyheter og mer!


Her er noen grunner til hvorfor du bør følge oss på sosiale medier:


  1. Eksklusivt innhold: Følgere får tilgang til eksklusive tilbud, rabatter og kampanjer som kun kunngjøres på sosiale medier. Det er en flott måte å spare penger på og være oppdatert på våre nyeste tilbud.

  2. Inspirasjon og tips: Vi deler inspirasjon, tips og ideer om blomsterarrangementer, dekorasjon, blomstrende trender og mer. Det kan være nyttig og inspirerende for de som elsker blomster.

  3. Konkurranser og giveaways: Vi arrangerer ofte konkurranser og giveaways eksklusivt for våre sosiale medier-følgere. Det er sjansen til å vinne flotte premier og produkter.

  4. Bak kulissene: Følg oss for å se bak kulissene og få en innsikt i hvordan vi skaper våre buketter og hvordan vi jobber med blomster.

  5. Kundeservice og kommunikasjon: Det er en direkte måte å kontakte oss på, stille spørsmål, gi tilbakemeldinger eller få hjelp fra vårt dedikerte team. Vi er her for å lytte og svare på spørsmål.


Følg oss på sosiale medier og vær en del av vår blomstrende fellesskap!

Fra vår Instagram side