OM OSS


Unike blomster for unike mennesker.


Everlasting tilbyr uttrykk for kjærlighet, omsorg, glede og håp gjennom ekte blomster som varer lenge.


Med hardt arbeid og kreativitet designer vi vakre blomsterkreasjoner som inspirerer og formidler lidenskap. Våre kreasjoner består av vakre buketter og personlige historier, minner og følelser bak hver blomst og hvordan de kunne bringe gode omtanker til andres dag.


Gjennom dedikasjon til håndverket er Everlasting i dag en av de første og den største innenfor preserverte blomster i Norge! Oppskriften bak er vår interesse og kjærlighet for blomster og genuint ønske om å skape minneverdige øyeblikk for alle som mottar våres produkter. Hver blomsterbukett vi lager er håndbundet hjemme i Norge etter bestilling.

Vårt ansvar

Everlasting AS tar samfunnsansvar på allvor og vi gir anerkjennelse til våre kunder, det lokale samfunnet vårt, våre leverandører, samarbeidspartnere og vårt miljø.


Vi vil sikre at vikrsomheten vår drives så etisk korrekt som mulig.

Så langt det lar seg gjøre vil vi bruke og investere til de mest miljøvennlige og bærekraftige produktene og prosessene i vårt nærmiljø. Vi strever kontinuerlig å forbedre våre produkrer.


Vi bidrar til at sosiale medier er et godt miljø for samhandling med våre kunder og følgere. Vi gir donasjon og støtter små og store influencers.