Blomsterboks med bedriftens logo som styrker din bedrift sin identitet og som bidrar til å oppnå oppmerksomhet fra dine ansatte og samarbeidspartnere.

Bedriftsavtale

Trenger du rabattkode for din bedrift?

Trenger du fordeler for dine ansatte eller kunder?

Ta gjerne kontakt med oss.

Skaff deg rabattkode for din bedrift og ansatte


Blomster er alltid et naturlig valg i forbindelse med forskjellige anledninger i en bedrift. Imponer og overrask dine kunder, samarbeidspartnere og ansatte med Everlasting-roser: ekte roser som varer i 1 år og som trenger minimalt vedlikeholdLes mer om andre fordeler her.


Anledninger hvor Everlasting-rosene passer inn i en bedrift er mangt. For eksempel i forbindelse med kontraktinngåelse med en ny samarbeidspartner, feiring eller markering av viktige milepæler i et prosjekt, jubilèer, nyansettelser, resultatoppnåelse, fødsler, sykdom eller kondolanser. En liten oppmerksomhet i form av blomster vil de fleste av dine kunder, partnere og ansatte sette pris på. Med Everlasting-roser som gave vil man kunne nyte blomstene ekstra lenge også - i opptil et helt år!


Everlasting-rosene kan også være til pynt på pulten eller resepsjonen for å bidra til økt trivsel på arbeidsplassen.


Vi kan gi gode rabatter til bedrifter enten de kjøper lite eller større volum i løpet av året.Ta gjerne kontakt med oss og skaff deg rabattkode for din bedrift og gjerne også fordeler for dine ansatte. 

Blomstergave til kunder og ansatte

Bli bedriftskunde

 
 
 
 
 
 
 
 

Bedriftskunder

Molvik Trykkeri i Bergen leverer kort for Everlasting