Skap den perfekte atmosfæren til ditt bryllup med

Everlasting.

Brudebukett fra Everlasting perfekt til bryllup
Brudebukett fra Everlasting
Bryllup med Everlasting

Brudebukett


En brudebukett er mer enn bare vakre blomster bundet sammen. Den er en symbolsk bunt av blomster som bærer med seg betydning og historie. Hver blomst er nøye valgt for å formidle noe spesielt, kanskje kjærlighetens lidenskap, håpets friskhet eller lojalitetens dybde. Den skaper en duft av romantikk og viser en bruds personlige stil, samtidig som den er et ikon for tradisjon og skjønnhet. En brudebukett er som et kunstverk som bærer med seg alle håp og drømmer for den spesielle dagen, og den fortsetter å symbolisere kjærlighet og glede i minnene som følger.


Når du velger brudebukett, er det viktig å ta hensyn til din brudekjole, din personlighet, og din budsjett.


Her er noen tips for å velge brudebukett:


  • Vurder din brudekjole. Buketten bør passe til stilen på brudekjolen din. Hvis du har en enkel brudekjole, kan du velge en enkel bukett. Hvis du har en mer forseggjort brudekjole, kan du velge en mer forseggjort bukett.


  • Buketten bør være et uttrykk for din personlighet.


  • Brudebuketter kan være dyre, så det er viktig å sette et budsjett.


Her er noen populære former for brudebuketter:


  • Rund bukett er den mest populære formen. Den er klassisk og elegant, og den passer til de fleste brudekjoler.
  • Spiralbånd er en annen populær form. Den er romantisk og feminin, og den er perfekt for brudekjoler med en slank silhuett.
  • Håndholdt bukett er en enkel og elegant form. Den er perfekt for brudekjoler med en enkel silhuett.

Uansett hvilken type brudebukett du velger, er det viktig at den er vakker og personlig. Det er en bukett som du vil huske resten av livet. Bestiller du din brudebukett fra Everlasting garanterer vi at du får en bukett med ekte blomster som varer i lang lang tid.

Utleie

Blomstervegg


Skap uforglemmelige øyeblikk med vår fantastiske blomstervegg! Perfekt for enhver anledning - fra bryllup og jubileer til firmaarrangementer og fotoseanser.

Vår blomstervegg er et praktfullt tillegg som vil sette prikken over i-en og skape en unik atmosfære. Denne vakre veggen, satt sammen av nøye utvalgte blomster i en blendende palett, vil legge til en touch av eleganse og skjønnhet til ethvert arrangement.

Enten du ønsker å skape en fortryllende bakgrunn for fotografier eller ønsker å tilføre litt naturinspirert glamour til ditt neste arrangement, er vår blomstervegg den perfekte løsningen.

Ta kontakt med oss i dag for å leie vår fantastiske blomstervegg og gjør ditt arrangement uforglemmelig!


Pris NOK 3.500 inkl mva.

Inkludert i prisen er kjøring, montering og demontering i Bergen og omegn.


Størrelse 2,30 * 2,30 meter.  Bryllup? Evelasting blomstervegg for utleie i Bergen og omegn.