Bli vår VIP (Very Important Person)

Bestill et blomsterabonnement


Blomsterabonnement Bergen

Å abonnere på blomster hos oss kan være en fantastisk måte å få glede av blomster regelmessig. Her er noen grunner til hvorfor du skal abonnere hos oss:


  1. Kontinuerlig skjønnhet: Abonnementet gir deg  muligheten til å nyte friske blomster jevnlig, enten det er ukentlig, månedlig eller etter eget ønske. Dette bidrar til å skape et konstant vakkert og levende miljø.

  2. Praktisk og tidsbesparende: Du trenger ikke å huske å kjøpe blomster hver gang. Med et abonnement leveres blomstene automatisk, noe som sparer tid og bryderi med å dra til butikken.

  3. Variert utvalg: Vi kan tilby ulike blomsterarrangementer eller variasjoner for å holde ting spennende. Dette gir deg muligheten til å oppdage og nyte ulike blomsterarter og stiler.

  4. Personlig tilpasning: Du kan tilpasse abonnementet basert på dine preferanser, som favorittblomster, farger eller stiler, og til og med velge leveringstidspunkter som passer best for deg.

  5. Gavealternativ: Et blomsterabonnement kan også være en flott gaveidé for noen. Å gi en gave som varer over tid og kontinuerlig bringer glede kan være veldig spesielt.

  6. Kvalitet: Med et pågående abonnement kan kundene være sikre på å motta høykvalitetsblomster med jevne mellomrom.

Vi forplikter oss til å levere kontinuerlig glede og skjønnhet til våre kunder.