Everlasting-roser som varer i 1 år i ditt hjem

Blomster er en fantastisk måte å introdusere natur og friskhet i interiøret. Her er noen måter å bruke blomster i interiøret på:

  1. Buketter og arrangementer: Blomsterbuketter eller arrangementer i vaser eller potter legger til farge og liv i ethvert rom. De kan plasseres på bord, hyller, eller i vinduskarmen for å skape et fokuspunkt.

  2. Veggdekor: Tørkede blomster, pressede blomster eller preserverte blomster innrammet og hengt på veggen kan være en delikat og naturlig veggdekorasjon.

  3. Blomsterpotter: Bruk av grønne planter eller blomsterpotter i ulike størrelser og stiler kan legge til tekstur og liv til rommet. Disse kan plasseres på gulvet, hyller eller henges fra taket.

  4. Blomstermønstre: Møbler eller tekstiler med blomstermønstre som puter, gardiner eller tepper, kan gi rommet et blomstrende preg.

  5. Aromatiske blomster: Blomster med behagelig duft som lavendel eller roser kan brukes i potpourri, duftposer, oljediffusorer og duftlys brukes for å tilføre en herlig aroma til rommet. 

  6. Blomster i badet: Plasser små blomsterarrangementer eller planter på baderomshyller eller i vinduskarmen for å gi badet et friskt og naturlig preg.

  7. Blomster i arbeidsområder: Ha en liten blomsterbukett eller en liten potteplante på arbeidsbordet eller skrivebordet for å skape en behagelig arbeidsatmosfære.


Blomster i interiøret kan være en fantastisk måte å skape en følelse av friskhet, ro og livlighet i ethvert rom. Det er viktig å velge blomster som passer til rommets stil og belysning, samtidig som man tar hensyn til omsorg og stell.Velger du Everlasting-blomster derimot er dette en mindre stress faktor for deg i en travel hverdag.

Blomster fremmer trivsel


Forskere mener at det er både intuitivt og vitenskapelig kjent at det er å legge inn naturelementer til interiører fremmer trivsel.Everlasting rosebox. Photo credits: Camilla Ingebretsen
Everlastingroser. Photo credit: Painter Marlen Flatsetø

Blomster i interiør


En naturlig komponent som blomster er "nøkkelen" i en vellykket interiørdesign, uansett stil, enten du bor i en minimalistisk studioleilighet, en stor rustikkhytte eller et palass..