Bli forhandler

Bli forhandler av spennende produkter.

Bli forhandler av everlasting-blomster og ekslusive håndlagd duftlys.

Bli vår forhandler


Liker du blomster? Tenk deg ekte roser som varer i 1 år!


De fleste av oss elsker blomster, spesielt roser. Mange av oss skulle ønske at de varte mer enn én uke. Vi skifter vann og tilfører næring i vannet for at blomstene skal holde seg lengre, men likevel visner de etter en ukes tid. Enkelte henger rosebuketten opp ned for å tørke den, men den naturlige fargen og gløden forsvinner.


Everlasting tilbyr en løsning for de som liker ekte blomster som varer i mer enn 2 uker. Everlasting-roser er behandlet med naturlige oljer og farger som gjør at de beholder sitt vakre utseende i opptil 1 år. Disse bærekraftige konserveringsmidlene brukes også i kosmetiske produkter, legemidler og tekstilindustrien. Rosene er allergivennlige og trenger hverken vann eller sol.

Første på Vestlandet

Vi er stolt av kunne si at vi er den første på Vestlandet som har spesialisert seg på blomster som varer i 1 år.

Everlasting holder til i Bergen og leverer til hele Norge gjennom nettbutikken siden 2020.


All blomsterbuketter som vi selger og leverer er håndlagd hjemme i Norge etter bestilling.


Vi har mye mer enn roser

I tillegg til roser selger vi også andre type preserverte blomster som nellik og peoner. Vi har også utvidet sortimentet vårt med preserverte grønne Eucalyptus blader, mose og tørkede blomster. August 2021 startet vi å selge miljøvennlige duftlys laget av vegetabilsk olje. Duftlysene våre har det norske flagget på forpakningen som kan være attraktiv for en som handler suvenir fra Norge og til de som er patriotiske. Duftlysene ellers er håndlaget i Spania. Vi har 4 dufter i dag: Rose and Oud, Wild Roses, Rose and Lilly og Lavender. Brennetid på disse er 40 timer. 


Vil du bli vår forhandler?

Vi søker en forhandler som vil vokse sammen med oss. Er du interessert vil vi gjerne høre fra deg.

Våre forhandlere 

No strings attached -

Kontakte oss

Everlasting duftlys Rose and Oud. Håndlaget i Spania. Bilde tatt av vår kunde Mette Lill Larsen.