Everlasting blomster et slags stillbilde av naturens skjønnhet.


Å gi blomster som gave har vært en tidløs gest av kjærlighet, omsorg og respekt gjennom århundrene.

Her er noen grunner til hvorfor blomster er en fantastisk gave:


  1. Uttrykk for følelser: Blomster er et vakkert og naturlig uttrykk for følelser som kjærlighet, takknemlighet, beundring eller til og med medfølelse. De kan formidle følelser på en vakker og subtil måte.

  2. Universell glede: Uansett alder, kjønn eller kultur, har blomster en universell appell. De bringer glede og smil til mennesker, og deres skjønnhet har en positiv effekt på humøret.

  3. Symbolikk: Forskjellige blomster har ulike symboler og betydninger. For eksempel symboliserer roser kjærlighet, liljer representerer renhet og tulipaner kan uttrykke beundring. Giveren kan velge blomster som passer til budskapet de ønsker å formidle.

  4. Naturlig skjønnhet: Blomster bringer en følelse av naturens skjønnhet og friskhet inn i et rom. De kan forvandle et rom og tilføre farger og liv.

  5. Allsidighet: Blomster passer til enhver anledning, enten det er en bursdag, jubileum, bryllup eller som et enkelt uttrykk for å vise omsorg og tankefullhet.


Blomster som gave bærer med seg følelser og budskap som gjør den til en tidløs og høyt verdsatt gest.

Gaver til hun -

Overrask og imponer med blomster som varer i 1 år

Utvalg av nydelige everlastingblomster som kan overraske, glede, trøste den du setter pris på eller glad i. Blomstene er ekte og trenger ikke vann, naturlig lys eller pleie. Gratis kort med konvolutt følger med. Personlige hilsener skriver vi gjerne pent forhånd for deg. Vi sender gratis og trygt over hele Norge.

Normal leveringstid 1-5 dager gjennom Postnord/Posten/Bring.

Hvorfor velge Everlasting-roser

Everlasting-roser er ekte roser som varer i 1 år. Rosene kalles også

for evighetsroser og evigvarende roser.


Everlasting blomster passer til alle anledninger

og det er mange fordeler ved den...

Everlasting-roser i hjemmet

Blomster er en fantastisk måte å introdusere natur og friskhet i interiøret. Her er noen måter å bruke blomster i interiøret på...

Gave til hun: Everlasting roser til hennes hjem