Å gi blomster


Å gi blomster og preservere blomster er en veldig gammel tradisjon som fortsatt eksisterer til den dagen i dag. Å gi blomster har en dyp betydning og et kompleks språk som er kjent som Floriography og på japansk: Hanakotaba. I både Egypt og Japan, er blomster et viktig aspekt av sosiale skikker og teologi. Over hele verden eksisterer tusenvis av vakre blomster i en rekke former, størrelser, farger, og lukter, som beroliger sinnet og styrker sjelen gjennom skjønnhet, mystikk og komplekse språk. 


I dag blir også blomster preservert for å bevare fargene, skjønnheten og kanskje minnene ved den. Hvor mange av oss husker den metoden hvor man la blomstene i en bok og presset den?


Everlasting sine blomster er ekte og naturlige blomster. Noen av blomstene er preserverte mens andre er dypfryst eller tørket. evighetsblomsterbukett med tørkede blomster, everlastingroser i fargene champagne og hvite.

Ekte blomster som varer


Løsning for deg som liker ekte blomster som varer mer enn 2 uker. Våre blomsteroppsatser består av tørkede blomster smykket med forskjellige evighetsblomster og everlasting-roser.


Ingen av bukettene vi lager er like. Hver bukett er håndlaget eller håndbundet for deg etter bestilling. 


Ønsker du bilder før vi leverer, sender vi gjerne det.

Minimalt stell 


Våre evighetsblomsterbukett trenger hverken vann, naturlig lys eller pleie og beholder sitt vakre utseende i opptil et helt år.  

Miljø- og allergivennlig


Blomstene i våre oppsatser er miljøvennlige. De bryter ned i naturen. 

Økonomisk


Everlastingblomsterbuketter varer i 1 år eller mer, som betyr at du får mye mer verdi for pengene i tillegg til at du sparer deg for tid og energi.

Er det noe annet du lurer på?

Vi vil gjerne høre fra deg.